La cesta está vacía
VI TROBADA DE TEATRE JOVE

VI TROBADA DE TEATRE JOVE

TEATRO DE ADOLESCENTES > CONTEMPORÁNEO

resumen

DEL 1 AL 6 D´ABRIL 

Compartir publicación
Descripción

Proyecto inestable convoca a la participació en la VI Trobada de teatre jovede qualsevol grup de teatre format per joves (instituts, cases de joventut, associació juvenil,...) i de docents que vullgan assistir com a públic amb els seus alumnes a la representació i a la jornada de convivència en la qual esdevé cadascuna de les quinze jornades que enguany tindrà: tres setmanes, a Alacant, València i Castelló.

El motiu és permetre la trobada d’alumnes i professors que creen i que munten espectacles als seus centres, que gaudeixen del teatre i es formen mitjançant les arts escèniques en el sentit més ample (dansa, música, plàstica, teatre, expressió corporal), per exhibir les seues performances; formar-se en tallers amb professionals de les arts escèniques i la pedagogia; i per conéixer i conviure amb altres persones que viuen el teatre en l’educació secundària. És a dir, celebrar una festa de l’educació artística i la seua força pedagògica.

 


Assistència com a grup per a exhibir:  Contacta al nostre e-mail:
inestablesporlaeducacion@espacioinestable.com
Assistència com a públic: Ompli aquest formulari i rebràs confirmació

https://docs.google.com/forms/d/1Xgpp998IIV6SwLILDz1qt3BC27ZMi20D8WSz4N6ZyQA/edit

_Entitats implicades

_Coordinació i assessorament pedagògic Màster en Teatre Aplicat (UV), Projecte Inestable, AVEC Teatreducació i CEFIRE Artísticoexpressiu. 

Organització Projecte Inestable, Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Finançament Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i CEFIRE Artísticoexpressiu.

Col·laboracions Federació d’Ensenyament CCOOPV

ESPECTÁCULOS DESTACADOS