La cesta está vacía
MIGRATS DANSA_CCCC_25-26 NOV_12H

MIGRATS DANSA_CCCC_25-26 NOV_12H

Dansa > contemporània

 

resumen

CICLE MIGRATS DANSA_ CCCC_ 12 hores_ Entrada lliure 

Compartir publicación
Descripción

VII CICLE MIGRATS DANSA

25 i 26 de novembre, a les 12 hores

Programa de 3 peces breus de dansa - CCCC - Entrada lliure

* Fea, de Isabel IS MY name - 20 min

* Clausura, de Alicia Verdú Macián - 20 min

Memòries trencades, de Maria Gómez Bori - 10 min

(l'ordre de les actuacions pot variar)

Més informació del cicle de dansa a www.migrats.es

 

Fea, de Isabel IS MY name - 20 min

SINOPSI

La bellesa, assignada rotundament a la dona, aquella qualitat que ha de ser capaç de provocar en qui la contempla un plaer sensorial. Un cos que es disposa i lliurament a ser contemplat, observat, gaudit per uns altres, un cos que es qüestiona la realitat de la bellesa, la veritat de la perfecció, que busca trencar i desarticular l'ideal i real.

CREADORA

Origen: Temuco (Xile) / Residència actual: València

Isabel is my name és creadora, intèrpret en dansa i dissenyadora de modes. El seu treball vincula infinitament els llenguatges de la dansa i la moda; del moviment i el vestir, on el cos és el suport principal d'inspiració, reflexió i motor de creació de discursos. Estudia variades tècniques de dansa amb destacats mestres i Escoles a Xile (Tècnica clàssica – Modernes i contemporànies). Estudia 4 semestres la carrera de grau Llicenciatura en Composició Coreogràfica menció en dansa – teatre en la Universitat de les Arts Buenos Aires Argentina. Paral·lelament, estudia la carrera de grau Llicenciatura en Disseny de Modes a Xile i un Màster en Direcció i creació de marques de moda a l'Escola Superior de Disseny de Barcelona. Ha sigut intèrpret en variades companyies com: Cía. Universidad de las Artes Buenos Aires Argentina, Col·lectiu SurEscena Temuco Xile, entre altres. Actualment cursa el Títol superior en Dansa, especialitat coreografia i interpretació, Conservatori Superior de Dansa València Espanya.

FITXA ARTÍSTICA

Creació, vestuari i interpretació: Isabel Peña.
Fotografia, comunicacions i assistència tècnica: Mauricio Quiñones.

Clausura, de Alicia Verdú Macián - 20 min

SINOPSI

Clausura significa el tancament, el final d'un alguna cosa. 
Un final que mai arriba a causa d'eixes limitacions. No obstant això, el temps continua passant i ens enfrontem els límits, evolucionem, ens adaptem, sobrevivim, canviem, lluitem, ballem, vivim, morim. 
O no. 

CREADORA

Origen: València / Residència actual: València i Àmsterdam (Països Baixos)

Alicia Verdú és una intèrpret i coreògrafa que viu entre Amsterdam i València. Va estudiar en el Conservatori de València i més tard en ArtEZ (NL). Des d'allí crea diferents peces com Bullets, IN LINE, Symbiose, Vogel, WEG, Minerva i actualment Clausura. Alicia també ha treballat amb coreògrafs com Keren Levi, Krisztina de Châtel, Rosángeles Valls, ItamarSerussi, Marco Goecke, Reut Shemesh i Niki Van Callandt entre altres. Ha realitzat diversos curtmetratges de dansa, ICON i EXHALE, i ha ballat en diverses produccions de l'Òpera Nacional Holandesa. A més d'impartir classes en Korzo (NL), Theater Zone 1380 (NL), Khelkuud (l'Índia) y Arcademia (IT), Alicia ha dirigit el programa d'investigació en el Grau de Dansa i Coreografia de ArtEZ com a col·laboradora de Keren Levi. Paral·lelament a la dansa, Alicia té estudis en Traducció i Interpretació. Continua investigant sobre l'ús de l'audiodescripció en la dansa perquè siga accessible a persones cegues o amb discapacitat visual.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i concepte: Alicia Verdú Macián
Intèrprets: Teresa Royo i Alicia Verdú Macián
Vestuari: Alexander Ambite i Mensen
Composició musical: Skander Jaïbi

Memòries trencades, de Maria Gómez Bori - 10 min

SINOPSI

"MEMÒRIES TRENCADES" naix del desig d'explorar la relació entre la veu i el cos, i com aquesta s'expressa a través del moviment. 
Una invitació a escoltar les veus silenciades per la matèria. 

CREADORA

Origen: València/ Residència actual: Barcelona

Després de cursar el CPD a València, Maria Gómez va traslladar-se a Barcelona en 2020 per començar els estudis al CSD del Institut del Teatre, on actualment cursa l'últim any de l'especialitat de Coreografia i Interpretació.
Durant aquest temps ha participat com a intèrpret en creacions de coreògrafes emergents, com Gisela Ribas, que aquest any presenta la peça "Interim" a la 37° Edició del Certamen Coreogràfic de Madrid. D'altra banda, ha col·laborat en projectes com a tècnica i dissenyadora d'iluminació.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació: Maria Gómez 
Assessorament artístic: Paula Arrieta

ESPECTÁCULOS DESTACADOS