La cesta está vacía
THE DRESS OF MEMORIES

THE DRESS OF MEMORIES

TEATRE > CONTEMPORANI
26/05/2024 - Hora 19:00

Menors de 35 anys des de 7 euros

resumen

PREU WEB / VENDA ANTICIPADA: entrada general, 10 euros (+despeses de gestió) / professionals i estudiants d'arts escèniques 8 euros (+despeses de gestió) / menors de 35 anys, 7 euros (+despeses de gestió). PREU TAQUILLA: entrada general, 11 euros/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 9 euros / menors de 35 anys, 8 euros 

Compartir publicación
Descripción

Diumenge 26 de maig, a les 19 hores

THE DRESS OF MEMORIES

Compagnia B (ITÀLIA)

Espectacle de teatre físic amb text en italià - Duració: 50 min

ESTRENA EN VALÈNCIA

Una dona recorda el moment en què el seu marit es prepara per a fer un pas cap allò desconegut, el seu futur és la guerra, però poc abans de partir tots dos es detenen entre els records evocats pel vestit de la dona. Un espectacle teatral i musical dedicat a la condició de l'Adeu, explorat a través d'un món suspés entre el qual hem estat, la qual cosa som i el que serem. L'espectacle se centra en el moment exacte en què l'existència ordinària que ens manté fermament lligats a les nostres vides és trastocada de manera irreversible per esdeveniments més enllà del nostre control, posant fi a com érem.

*****

Una mujer recuerda el momento en que su esposo se prepara para dar un paso hacia lo desconocido, su futuro es la guerra, pero poco antes de partir ambos se detienen entre los recuerdos evocados por el vestido de la mujer. Un espectáculo teatral y musical dedicado a la condición del Adiós, explorado a través de un mundo suspendido entre lo que hemos sido, lo que somos y lo que seremos. El espectáculo se centra en el momento exacto en que la existencia ordinaria que nos mantiene firmemente ligados a nuestras vidas es trastocada de forma irreversible por eventos más allá de nuestro control, poniendo fin a cómo éramos.

FITXA ARTÍSTICA

TEXTO Y DIRECCIÓN: Alicia Capitanio

SUBDIRECCIÓN Y ORGANIZACIÓN: Elena Piseddu

JEFE DE PRODUCCIÓN: Luca sorrentino

DISFRACES: Filippo Grandulli

EN EL ESCENARIO: Agnese Fois, Emanuele Bosu, Roberta Crivelli, Leonardo Tomasi

ESPECTÁCULOS DESTACADOS