La cesta está vacía
PEUS DALT

PEUS DALT

CIRCO > CONTEMPORÁNEO
Del 30/01/2021 al 31/01/2021

Desde: 9 € 10 €

resumen

30 i 31 de gener, a les 19 hores. Aforament reduït al 50% i distància entre seients


 

Compartir publicaciónPEUS DALT

Spinish Circo

Espectacle sense text, amb cançons en valencià i anglés

PEUS DALT ens embarca en un viatge entre l'individu i el col·lectiu; en el qual personatges amb diferents universos conviuen i es relacionen en un espai comú en el qual la confusió de la nostra pròpia identitat es relaciona amb l´alteritat i les personalitats dels altres. Què significa viure en societat?, I què és el normal?; Ha d'existir una resposta concreta en aquest món canviant i divers, en el qual la part subjectiva de la realitat s'alça davant els nostres ulls, distorsionada i abstracta?

Presentem PEUS DALT, un espectacle en el qual cinc personatges únics utilitzen el circ, el teatre, el moviment i la veu com a llenguatges per a relacionar-se i expressar-se, amb l'objectiu de sobrepassar l'individu i eixir de l'anonimat, reforçant-se en les peculiaritats individuals per a deixar-se assotar pel vent de la col·lectivitat. Aconseguirem despertar?

FITXA ARTÍSTICA 

Artistes: Mariana Dince, Maive Silvestre, Anna Kurikka, Juan Manuel Cisneros i Edu Martínez Direcció: Pau Portabella Ajudantia de direcció: Edu Martínez i Anna Kurikka Producció: Spinish Circo Direcció musical: Gilberto Aubán (“Gilbertástico”) Veu: Anna Kurikka Rigging: Edu Martínez Escenografia: Miquel Canyada i Hnos Ramiro Vestuari: Maive Silvestre i Cristina Garcés Preparació física i entrenament: Juan Manuel Cisneros Disseny gràfic: Diego Brailovsky Fotografía i Video: Salva Soria Administració: Paula Anguera

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS