La cesta está vacía
MIGRATS DANSA dies 27 i 28

MIGRATS DANSA dies 27 i 28

Danza > Teatro

resumen

Espectacles del cicle MIGRATS DANSA. 27 i 28 de novembre a les 19:00h 

Compartir publicación
Descripción

Fuera de servicio

de Danshe

Duració: 20 minuts

Sinopsi

La aventadora no arranca. Els problemes amb la temperatura del terminal provoquen tares al cap de vapor, l'entusiasme desgreixat amb fallades de connexió WIFI deriva en eixos i pistons per revisar. Estem intentant solucionar el problema per a la seua posada a punt.

Es diu que un motor està ofegat quan hi ha un excés de combustible en el cilindre que li impedeix continuar girant. Potser el motor necessita aire. Un sistema d'inducció magnètica per a la transmissió de so requereix de bones nadadores per a continuar alimentant a “la monstruita”.

Recomanacions al dors: busquem freqüències, posarem música mentre espera.

**DISCULPEU LES MOLÈSTIES**

Fins a un altre avís, FORA DE SERVEI..

danShe.

Fitxa artística

Creació, direcció, interpretació, escenografia i il·luminació: danshe

 

 

Opus.0

de Bernat Sanjuan i Núria Crespo

Duració: 20 minuts

Sinopsi

Com de mínima potser l’ona vibracional per produir so? Fins on sosté el cos el desequilibri abans de caure?

Ens llancem amb aquestes preguntes i d’altres, a curiosejar amb una proposta des del so i el moviment, que presenta una construcció pictòrica del cos a l’escena. Musicalment treballem amb l'ús d’un sol so, i els cossos i el moviment com oscil·ladors entre el zoom in i el zoom out.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Bernat Sanjuan i Núria Crespo; Creació musical: Bernat Sanjuan; Creació coreográfica: Núria Crespo

 

 

D(US)T

de Juan Sánchez Plaza y Rose Sall Sao

Duració: 10 minuts

Sinopsi

En el nostre treball explorem el procés de convertir una pàgina en blanc en un llenç multicolor, referint-nos al nostre cos com aquesta pàgina en blanc, i sent el pinzell una eina amb la qual donem color a la nostra identitat.

Fitxa artística:

Direcció coreogrèfica i performers: Juan Sánchez Plaza i Rose Sall Sao; Disseny de vestuari: Shaghayegh Fallah - Madame Cocolico; Música: Kaddish for superman - Yom and the wonder rabbis (edited)

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS