La cesta está vacía
MIGRATS DANSA dies 25 i 26

MIGRATS DANSA dies 25 i 26

Danza > Teatro

resumen

Espectacles del cicle MIGRATS DANSA. 25 i 26 de novembre a les 19:00h 

Compartir publicación
Descripción

“UBAT¿Cómo así?”

de Irene Maestre Serrano y Diana "Wondy"

Duració: 15 minuts

Sinopsi

“UBAT ¿Cómo así?” cobra vida a partir de l'angoixa de la constant limitació que generen les nostres creences culturals al voltant de qüestions molt humanes. L'aclaparadora sensació de no poder expressar-nos lliurement perquè sempre hi ha una “realitat general” que estableix una norma flotant plena d'incongruències. La narcisista necessitat de tindre sempre la raó sobre -allò que és real- i no aconseguir eixir de les barreres que creiem nosaltres mateixos. L'ansiosa necessitat de rebre l'atenció i l'aprovació -per ser correctes- de tot ser que ens envolta.

En l'acte de cridar-la “UBAT ¿Como así?” (TABU) ens atrevim a destapar l'evidència que estem parlant dels tabús, però deixant veure que ens volem amagar. Insinuant que segons la perspectiva que prenguem, tot pot ser d'una manera, o totalment al contrari.

Fitxa artística

Direcció i interpretació: Irene Maestre Serrano y Diana “Wondy”


 

Vestirse de locas

de Paula Puchalt i Eva Serrano

Duració: 25 minuts

Sinopsi

Viatjar és vestir-se de boges, és a dir no importa, és voler travessar. Experimentar l'acceptació en tota la seua totalitat i aprofitar allò que apareix mentre tractem d'encaixar tota la resta. Jugant amb la lluita entre allò conegut i allò iinexplorat, sorgeix la tensió entre un passat irrecuperable i un futur desconegut. Tot estímul nou, és benvingut per a quedar-se.

Fitxa artística

Idea artística i interpretació: Paula Puchalt i Eva Serrano; Direcció coreográfica: Paula Puchalt; Música: Eva Serrano

 

 

Taidama 

de Marta Fernández Tusón

Duració: 20 minuts

Sinopsi

Cada dia ens trobem en el mateix lloc. Ací allò quotidià s'ha tornat estrany. Ja no recorde on estava aquell lloc. Ja estic a casa.

Fitxa artística

Direcció i dramaturgia: Marta Fernández; Coreografía: Marta Fernández i Núria Crespo; Interpretació: Marta Fernández i Núria Crespo; Ayudantes técnicas: Maria Moscardó i Emma Romeu

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS