La cesta está vacía
MIGRATS DANSA dies 20 i 21

MIGRATS DANSA dies 20 i 21

Danza > Teatro

resumen

Espectacles del cicle MIGRATS DANSA. 20 i 21 de novembre a les 19:00h 

Compartir publicación
Descripción

Efecto Siam

de Colectivo Simpar

Duració: 14 minuts

Sinopsi

Espectacle de dansa contemporània inspirat en la història dels siamesos Chang i Eng Búnquer. Amb aquesta peça volem explorar el concepte d'unió física entre dues persones a través d'un debat mut, emfatitzant així en la dependència inherent de dos éssers humans que van arribar al món dins de la mateixa pell.

Fitxa artística

Coreografia i interpretació: Lara Misó i Wilma Puentes; Música original: Marco Colocci

 

 

Sanar l'anima'l

de Maria Tamarit

Duració: 22 minuts

Sinopsi

Un viatge físic i estètic que travessa diferents estats i estacions que connecten amb el transcorrir d'un dia. Macro i micro conviuen al mateix espai aproximant-nos a l'entorn a través d’una fricció entre el cos i experiències audiovisuals que aporten una major consciència del tot. Aquest cos, que porta una ferida ancestral, és capaç de curar-se, adaptar-se al canvi i avançar transformant-se mitjançant un constant renàixer.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Maria Tamarit; Direcció artística: Samuel H. Ramírez i Maria Tamarit; Escenografía: Samuel H. Ramírez; Espai sonor: Néstor CaldererDisseny de pròtesis 3D: Manel Bafaluy; Vestuari: Mariola Ll. Morera; Coproducción: Centro Coreográfico La Rioja - Cirve Arte y Naturaleza

Investigació del procés als X Encontres de Creació a Magalia de la Red de Teatros Alternativos

 

Diàleg Consuetudinari

de Bernat Macià, Almudena Soullard, Guillem Sarrià i Miguel Molina

Duració: 20 minuts

Sinopsi

Diàleg Consuetudinari és un procés creatiu que parteix del diàleg entre dos artistes i les seves respectives disciplines i serà presentat en format de solo performance en aquest festival. Per dur aquest espectacle a terme hem inclòs el treball de dos artistes que ens donaran suport amb una pista música i elements sonors. La recerca d'una continuïtat en la interacció ens ha portat a la idea d'estar vivint una realitat segmentada en què constantment busquem donar-li sentit mitjançant una cronologia per assolir més sensació de continuïtat en allò que fem. En el flux discontinu de la realitat, proposem desglosar el moviment i la successió d’aquest, així com les parts del cos que el generen. Aquest exercici de desmembre tant formal com tècnic opera a mode de experimentació i permet la convergència de diverses tècniques de representació.

La sensació de continuïtat, en altres paraules, resulta d'el continu solapament de moments perceptuals successius. El riu de la consciència (170) Moment perceptiu. 

Oliver Sacks.

Fitxa artística

Concepte: Bernat Macià i Almudena Soullard Intèrpret: Bernat Macià So i Música: Guillem Sarrià i Miguel Molina Visuals i fotografía: Almudena Soullard Agraïments: a Cristina Valdivielso per la seva confiança i insistir en participar en aquesta edició del festival i a Francesco Scavetta per oferir-me un espai on treballar en Vitlycke Center for Performing Arts (SE).   

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS