La cesta está vacía
MIGRATS DANSA_30 NOV-3 DES

MIGRATS DANSA_30 NOV-3 DES

Dansa > contemporània

resumen

CICLE MIGRATS DANSA_ ESPAI INESTABLE_ PREU WEB: entrada general, 10 euros (+despeses de gestió)/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 8 euros (+despeses de gestió) / menors de 35 anys, 7 euros (+despeses de gestió). PREU TAQUILLA: entrada general, 11 euros/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 9 euros / menors de 35 anys, 8 euros 

Compartir publicación
Descripción

VII CICLE MIGRATS DANSA

Del 30 de novembre al 2 de desembre, a les 19 hores; diumenge 3 de desembre, a les 18 hores

Caribe Mix '23, de Mar Garcia i Javi Soler

Espectacle de dansa - 50 min - Espai Inestable

Més informació del cicle de dansa a www.migrats.es

SINOPSI

Caribe Mix '23 proposa la gravació del videoclip de la cançó No Se Va a Pegar (Pop-Star) en escena. Des de la nostra meta frustrada de ser súper estreles del pop i amb la intenció de trobar un espai escènic per als temes i estils més representatius de la cultura mainstream com a motors principals, Caribe Mix representa una excusa més per a continuar investigant entorn de les possibilitats de relació del so i el moviment en escena.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia: Mar Garcia i Javi Soler
Intèrprets: María Landaribar, Aurora Vallejo, Pau Gómez, Carlota Malo, Javi Soler i Mar Garcia
Composició i producció del tema No Se Va a Pegar (Pop-Star): naxito jueves, Javi Soler, Carlos Vera i Mar Garcia
Composició sonora: Javi Soler i Mar Garcia
Disseny d'il·luminació: Guillem Font i Mar Garcia
Control tècnic: Guillem Font i José Juan Garcia Ens
Disseny Gràfic: Víctor Pérez-Pallarés
Vestuari: Hanna Tervonen
Extres: Manuel Encinas

Mentoria: Belén Martí
Ajuda, ull extern i dramatúrgia: Amaranta Velarde i Roberto Fratini
Coproducció: El Graner
Col·laboradors: El Graner, iniciativa Impuls a la Dansa del Festival Dansa València al costat de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit, Espai Inestable, Nau Ivanow i Beques Barcelona Crea del Institut de Cultura de Barcelona.

CREADORES

Origen: L'Olleria i Godella / Residència actual: Barcelona

Mar Garcia, graduada en Coreografia i Interpretació en el Conservatori Superior de Dansa del Institut del Teatre (IT), graduada en Psicologia per la Universitat de València i graduada en Dansa Contemporània pel Conservatori Profesional de Dansa de València i Javi Soler, estudiant del Grau Superior de Direcció d'Orquestra en la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), graduat en Magisteri per la Universitat de València i intèrpret de saxofon pel Conservatori Professional de Godella. Son dues creadores interessades en la investigació entorn de les possibilitats del moviment i el so en escena. Des de 2021, amb la seua primera peça, RECORD: que nos va a pasar?, passant per Nicolasito Pertusato, i el seu últim projecte Caribe Mix ‘23, han anat experimentant i concloent diferents maneres de proposar el format que anomen "Danza-Concierto", mitjançant el qual proposen moviment i so com a coprotagonistes de l'acció escènica. És a dir, pots anar a veure'ls, però també a escoltar-los. La seua manera de veure la creació escènica, més enllà de proposar la transversalitat entre totes dues disciplines artístiques, posa el focus en la composició des de la mirada del públic i es caracteritza per trobar el nexe de connexió entre so i moviment en la composició mitjançant partitures, trobant referències en creadores que van des de Lucinda Childs o Mateo Fargion fins a Cris Blanco o Amaranta Velarde en l'àmbit escènic, i es complementa amb els universos d'artistes com Rosalía, C Tangana o Miley Cyrus. Així doncs, com a residents passen en 2021 por El Corralito x TNT amb el projecte RECORD, en 2022 desenvolupen Nicolasito Pertusato gràcies a La Caldera (Les Corts) i a Dansa València x la Universitat de València, i actualment, desenvolupen el projecte Caribe Mix ‘23 com a residents en el Centre de Creació de Dansa i Arts Vives El Graner, en Impuls a la Dansa de Dansa València al costat de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit i en Espai Inestable i Nau Ivanow. Les seues peces s'han anat mostrant en diferents espais i festivals, entre els quals es podrien destacar el Festival TNT 2021, Festival Dansa València 2023, el Festival 10 Sentidos 2023 (Premi Focus Days peça RECORD) i el Festival Migrats Dansa 2022 (Premi del festival amb la peça Nicolasito Pertusato) o el 36º Certamen Coreogràfico de Madrid Paso A2 (Premi del Públic, Premi Emprenc Dansa i Premi Dansa València peça RECORD). Pròximament es passaran pel Teatre L’Artesà del Prat de Llobregat per a coordinar l'acció escènica Acció#0. LaConvivència. Un projecte del Teatre L’Artesà produït per Stalkers. Han format part com a residents al Centre d’Art i Natura de Farrera per a participar en el Festival SAÓ 2023 i formaran part de la programació del festival Clubs Clubs a Barcelona.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS