La cesta está vacía
MIGRATS DANSA_18-19 NOV

MIGRATS DANSA_18-19 NOV

Dansa > contemporània

resumen

CICLE MIGRATS DANSA_ ESPAI INESTABLE_ PREU WEB: entrada general, 10 euros (+despeses de gestió)/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 8 euros (+despeses de gestió) / menors de 35 anys, 7 euros (+despeses de gestió). PREU TAQUILLA: entrada general, 11 euros/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 9 euros / menors de 35 anys, 8 euros



 

Compartir publicación




Descripción

VII CICLE MIGRATS DANSA

18 i 19 de novembre, a les 19 hores

Programa de 3 peces breus de dansa - Espai Inestable

Práctica erótica, de Andreu Ases - 20 min

Itinerancias sin título, de Carlos García Meseguer i Zoe Moreno Tárraga - 20 min

No hay hueco en el jardín, de Elena Puchol Sola - 10 min

(l'ordre de les actuacions pot variar)

Més informació del cicle de dansa a www.migrats.es

 

Práctica erótica, de Andreu Ases - 20 min

SINOPSI

Al bosc un xic besa un altre xic i després un altre xic. Al bosc apareix un home que està a quatre potes junt al gran bou a quatre potes i el gran pare a quatre potes. Al bosc balla un home i al seu cos hi ha el so d'un altre home i al seu sexe una gran ferida oberta cap al bou sumeri clavetejat d'ulls.

Práctica Erótica s'ha desenvolupat en la seua majoria a Lisboa, als seus parcs i les seues sales.

CREADOR

Origen: València / Residència actual: Lisboa

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i interpretació: Andreu Ases
Textos: Andreu Ases

Itinerancias sin título, de Carlos García Meseguer i Zoe Moreno Tárraga - 20 min

SINOPSI

Un joc, un dispositiu, el fer passat com a material present. Una trobada entre so i moviment. Intent de redefinir l'idea del cos en escena i la creació com a finalitat. Compartir-nos vulnerables com a motor d'investigació. 

CREADORES

Origen: València / Residència actual: València

Carlos García ha estudiat Belles Arts i rau superior de so per a audiovisuals i espectacles i Zoe Moreno ha estudiat en el Conservatori de Dansa de València i està acabant Belles Arts.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i interpretació: Zoe Moreno Tárraga i Carlos García Meseguer 

No hay hueco en el jardín, de Elena Puchol Sola - 10 min

SINOPSI

El buit creat. L'oblit inconscient. Què deixes quan et vas? Què et quedes? Organismes que es mouen com un tot coordinat i caòtic en l'espai imaginari que generes quan es presenta l'abandó, desplaçant-se entre la falta de comunicació i en allò que decidim ignorar. 

CREADORES

Origen: València / Residència actual: Madrid

Elena Puchol Sola va nàixer en 1996 a València. Allí va rebre la seua formació de dansa clàssica en el Conservatori Superior de Dansa de València. Posteriorment, va desenvolupar les seues habilitats en dansa contemporània en la Rambert School de Londres, on va completar el seu títol de Fundació/Llicenciatura (Hons). En 2019, va començar a treballar com a intèrpret amb diverses companyies de dansa i artistes com ara TAIAT DANSA (València), AOMaon (França), La Imperfecta (Madrid), Chantal Kohllmeyer, Nicolas Ventura, Sadeck Berrabah, entre altres i a partir de 2021 Elena va començar a desenvolupar el seu treball coreogràfic per Espanya, Europa i els Estats Units. La seua primera coreografia, "RYTTARNA", va obtindre el tercer premi en el XX Concurs Coreogràfic Burgos-NY. Aquesta peça forma part del repertori de la Companyia Jove de Castella i Lleó i ha realitzat gires en diversos teatres d'Espanya. La seua més recent coreografia, "NO HAY HUECO EN EL JARDÍN" ha sigut representada en destacats teatres com Teatres del Canal (Madrid), Teatro Paco Rabal (Madrid) i Teatro Conde Duque (Madrid). A més, aquesta obra va ser finalista i guanyadora de 5 premis en el 36é Concurs Coreogràfic de Madrid.
Hui dia, la principal àrea d'interés d'Elena es centra en l'exploració de la deshumanització del cos a través de dramatúrgies visuals, donant vida a aquestes idees mitjançant coreografies contemporànies destinades tant a actuacions en viu com a projectes audiovisuals.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia: Elena Puchol
Direcció artística: Elena Puchol
Intèrprets: Júlia Estalella i Elena Puchol
Disseny de llums: Mauricio Pérez Fayos
Música: Alessandro Cortini, Chris Henderson i Landon Hook

ESPECTÁCULOS DESTACADOS