La cesta está vacía
ARXIU MIGRATS DANSA

ARXIU MIGRATS DANSA

Danza > Contemporánea

resumen

Mostra de 3 propostes breus de MIGRATS DANSA 2020: Elvira Madrigal/ Col·lectiu Tal Vegada/ Paula Romero i Martí Guillem. 7 i 8 de maig, a les 19 hores. ATENCIÓ: una de les propostes inclou efectes de llums estroboscòpiques. COVID: aforament reduït al 75% i distància entre seients (al comprar les entrades, es bloquejaran els seients contigus)



 

Compartir publicación




Descripción

ARXIU MIGRATS DANSA

Mostra de 3 propostes breus presentades a Migrats Dansa 2020

ATENCIÓ: la proposta ENTRAR AL BUIT inclou efectes de llums estroboscòpiques 

INVENTARI, de Col·lectiu Tal Vegada

“La forma perfecta de mi nueva cabeza era una putada. Porque la uniformidad, la homogeneidad, la formalización no caen. A mí me gustaba la deformidad. La deformidad de mis bultos, bultos con profundidad. Profundidad para introducirme al espacio, para amoldarme la coleta a la cabeza, para amoldarme al espacio. Para verme mejor, más deformada, menos construida, más accidentada. Tiene la caída la torpeza necesaria para poner las manos”. 

Coreografia i interpretació_Núria Crespo Pérez i Emma Romeu Ferrer
Text_Núria Crespo Pérez
 
Duració_ 20 min
 
 
 Foto_Veritat.es
 
ALESHORES VAIG DEIXAR DE PARLAR, d'Elvira Madrigal
 
Planetes redons i ovalats, volen començar a articular paraules, volen fer-ho trencant a les roques, rebregar-les de la mateixa manera que aquell paper blanc que he intentat omplir d’idees, arrugat i habitant de la paperera. És un rebuig, és el so de l’enuig. Què pensar mentre orbite? Som els cossos que altres creuen intocables i que naveguen rugint en l’espai universal.
 
Coreografia i interpretació_Elvira Madrigal Hernández
Disseny de so_ Juan Gabriel Di Lucia
Acompanyament artístic_ Guillermo Llorens, Salomé Pham Van Hué
 
Duració_ 20 min
 
Foto_Veritat.es
 
ENTRAR AL BUIT, de Paula Romero i Martí Guillem
 
La caja escénica a oscuras, como si de un agujero negro se tratara, es el punto de partida que toman Martí y Paula para desplegar sus herramientas. Juegan con el contraste de los opuestos, el silencio absoluto y el ruido atronador, la oscuridad absoluta y la luz cegadora, pasando por los destellos veloces e intermitentes del efecto estroboscópico. Todo ello crea una plástica particular en el cuerpo e imágenes evocadoras. A veces el cuerpo es acompañado por una cálida luz tenue que lo esculpe entre sombras. Otras, el cuerpo en movimiento se agita y danza y fracasa tratando de ser más veloz que la propia luz. Del vacío emerge este diálogo entre luz, sonido y cuerpo y desemboca en diferentes atmósferas donde los elementos se relacionan y se provocan entre sí retroalimentandose.
 
Idea, creació i interpretació_Martí Guillem i Paula Romero
 
Duració_ 20 min
 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS