La cesta está vacía 

Compartir publicación
Descripción

LES SOLIDÀRIES de A TIRO HECHO

 

Les solidàries és una proposta de qüestionament i desconstrucció de gènere des d'una perspectiva feminista. Amb un equip de creació íntegrament format per dones, es plantegen els temes fonamentals que marquen les nostres vides pel fet d'haver estat assignades amb un gènere determinat, el gènere femení. Amb una necessària crítica cap a la masculinitat. 

 

Aquesta nova ona feminista va més enllà d'acceptar un sistema i reafirmar-se en ell. Les nostres demandes i el nostre punt de partida per a aquest projecte és que res del sistema patriarcal, ara germanat amb el capitalisme, ens serveix. No volem apoderar-nos dins d'un món creat pels homes. No volem acceptar les seues regles a canvi d'unes poques concessions. Reconciliant-nos amb el nostre gènere, rescatant referents femenins que ens mouen i inspiren; volem destruir l'existent per a construir un món nou pensat per nosaltres, perquè “La Revolució serà feminista o no serà”.

 

 

A les nostres àvies i mares 

Creació. Margarida Mateos, Paula Romero, Yarima Osuna, Carla Chillida, Isabel Martí, Isabel Ruiz, Patricia Pardo
Interpretació. Margarida Mateos, Paula Romero, Yarima Osuna, Carla Chillida
Dibuixant. Isabel Ruiz
Ajudantia i adaptacions de cançons. Isabel Martí
Direcció. Carla Chillida
Il.luminació. Begoña Jiménez
Text. Patrícia Pardo
A partir de discursos, poemes i testimonis de: Sara Berenguer, Yolanda Besteiro, Maria Cambrils, Clara Campoamor, Soledad Estorach, Joan Garcia Oliver, Julia Hermosilla, Victoria Kent, Concha Liaño, Pura López Mingorance, Frederica Montseny, Pura Pérez Benavent, Conxa Pérez Collado, Lucía Sánchez Saornil, Victoria Santa Cruz i Gràcia Ventura
Cançons. La Otra, Violeta Parra, adaptacions Chicho Sánchez Ferlosio 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS