La cesta está vacía
IV CICLE MIGRATS DANSA

IV CICLE MIGRATS DANSA

Danza > Contemporánea

resumen

21 i 22 de novembre, a les 19h a Espacio Inestable. Aforament reduït al 50% i distància entre seients. Entrada general: 10 euros. Entrada professionals i estudiants de dansa: 8 euros



 

Compartir publicación




Descripción

COL·LECTIU TAL VEGADA

INVENTARI

 

 La forma perfecta de mi nueva cabeza era una putada. Porque la uniformidad, la homogeneidad, la formalización no molan. A mí me gustaba la deformidad. La deformidad de mis bultos, bultos con profundidad. Profundidad para introducirse al espacio, para amoldarme la coleta a la cabeza, para amoldarme al espacio. Para verme mejor, más deformada, menos construida, más accidentada. Tiene la caída la torpeza necesaria para poner las manos”.

Fitxa artística

Coreografia i interpretació: Núria Crespo Pérez i Emma Romeu Ferrer

Text: Núria Crespo Pérez

Duració: 20 min

 

 

SARA BLASCO

Smartphone #4 „you’d better shut up before I shoot you down“ 

És una actuació en solitari que tracta de l’ús diari de l‘smartphone i el seu paper en les nostres vides. Com influeixen les emoticones en el nostre estat d’ànim, en el nostre comportament? Com depenem dels comentaris i aplaudiments dels altres? L’espectacle de dansa utilitza escenes surrealistes, alegres i poètiques per a explorar la relació amb l’objectiu que les dones troben o porten amb elles cada dia. 

Aquesta peça forma part de “FEMALE UTILITIES # 1-5” en cooperació amb la Companyia WEHR51 de Colònia, Alemanya.

Duració: 10 min

Fitxa artística

Direcció artística / concepte: Andrea Bleikamp 

Coreografia i dansa: Sara Blasco

Música: Sara Blasco

 

NATALIA D’ANNUNZIO & LINN JOHANSSON

ORIGEN

 

Dues dones que parteixen de dos punts del món quasi oposats comparteixen, entre altres coses, un idioma comú, el moviment.  Des d’eixe territori difuminen les fronteres, les diferències culturals, les línies polítiques i tracen un solc que naix d’aquell moviment genuí, primogènit, que va ser traslladar el seu origen.

 

 

Fitxa artística

Interpretació i direcció: Linn Johansson i Natalia DAnnunzio

Mirada externa: Leo Castro 

Col·laboració disseny sonor: Suetszu 

Duració: 20 min

 

 

ELVIRA MADRIGAL

Aleshores vaig deixar de parlar 

Planetes redons i ovalats, volen començar a articular paraules, volen fer-ho trencant a les roques, rebregar-les de la mateixa manera que aquell paper blanc que he intentat omplir d’idees, arrugat i habitant de la paperera. És un rebuig, és el so de l’enuig. Què pensar mentre orbite? Som els cossos que altres creuen intocables i que naveguen rugint en l’espai universal. 

Fitxa artística

Coreografia i interpretació Elvira Madrigal Hernández

Disseny de so: Juan Gabriel Di Lucia

Acompanyament artístic: Guillermo Llorens, Salomé Pham Van Hué 

 

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS