La cesta está vacía
IV CICLE MIGRATS DANSA

IV CICLE MIGRATS DANSA

Danza > Contemporánea

resumen

28 i 29 de novembre, a les 19h a Espacio Inestable. Aforament reduït al 50% i distància entre seients. Entrada general: 10 euros. Entrada professionals i estudiants de dansa: 8 euros



 

Compartir publicación




Descripción

LA BASAL

QUIRAL -1,5m-

 

“Dos cossos units i a soles un color que prediu perill. Estem preparats per a veure dos cossos compartint espai i temps de nou?”

 

Quiral -1,5m- és una proposta coreogràfica que cerca diferents identitats dins d’un mateix ésser. Com seria conviure amb elles, com seria descobrir que el que semblava idèntic i afí a tu, pot arribar a convertir-se en el teu major adversari. D’aquesta manera, dos cossos construeixen una sòlida unitat, comparteixen espai i temps i s’uneixen a través de les mans, la “zona roja”, fet al que l’ull s’ha desacostumat en aquesta nova normalitat.

 

 

Fitxa artística

Coreografia i interpretació: Rocío Barriga i Luna Sánchez

Composició musical: Martín Muñoz

Disseny de vestuari: Lucía Roca (Roca Mood)

Producció: La Basal

Duració: 14 min

 

 

 

DAKOTA COMÍN

VOLVER

“…el hecho de haber estado en casa y haber regresado de allí, permite que una mujer pueda rechazar con más eficacia una cultura agresiva”

Mujeres que corren con lobos, C. Pinkola Estés, ed. 1992.

VOLVER és un viatge que comença des del cos, i va a un lloc desvinculat de la memòria. Un lloc abans de la memòria, que torna del futur, del passat, que torna de tu, d’ells… d’un lloc que vaig habitar ahir o habitaré demà, que torna del que sentiré en acabar la performance i de les estructures que nosaltres mateixos hem construït.

Fitxa artística

Creació i performance: Dakota Comín 

Música original: Carlos Andrés Ortega 

Duració: 17 min

 

 

MIGRO DANZA

(Cap. I) IMPOLITICO 

 

La nostra proposta és una trobada absurda de quatre dements. 

(Cap. I) IMPOLITICO trasllada a un reflex irònic de la societat, dins d’escenes que ens mostren una Espanya vulnerable, alternativa i grotesca dins d’una atmosfera festiva. Som les boges que recorden la “Ruta del Bakalao” i “supervivents” d’una pandèmia. 

- Brindem! 

 

Fitxa artística

Direcció: Edu Migro

Creació Col·lectiva

Intèrprets creadores: Ana Manzanera, Manel Ferrándiz, Jeilson Serrano, Edu Migro 

Música original: Branko Strahinja

Producció: Migro Danza 

Duració: 21 min

ESPECTÁCULOS DESTACADOS