La cesta está vacía
FLORES NUEVAS

FLORES NUEVAS

teatre > de text 

Compartir publicación
Descripción

Dijous 8 i divendres 9 de febrer, a les 19 hores

FLORES NUEVAS (Argentina)

Espectacle de teatre textual en castellà - 50 min

CICLE RUTAS IBEROAMERICANAS - RUTA ESPAÑOLA

Rutes Iberoamericanes València!

Arriben a València els tres espectacles de Rutes Iberoamericanes, el projecte internacional d'arts escèniques entre l'Argentina, Xile i Espanya, de la mà de Sala Off, Inestable i Teatre Patraix.

Teatre documental i polític xilé, universos femenins i suburbans i una comèdia que vol reflexionar sobre l'essència del pensament totalitari són les temàtiques que recorren les tres peces. Les tres sales ofereixen un preu especial per a totes les sessions: 6 euros.

* Medium: Chile estalla en la distancia, del creador xilé Omar Morán i la companyia Teatro Apátrida. Sala OFF, 8 i 9 de febrer.
* La Sapo, del creador argentí Ignacio Tamango. Inestable, 10 i 11 de febrer.
* NOS,  Cia ZERO10 i Espacio Calejón (Argentina). Inestable, 16 de febrer / Teatre Patraix, 17 i 18 de febrer

Trobareu tota la informació del cicle i venda d’entrades en les pàgines web de cada sala. 

 

CASTELLÀ

Un monótono pueblo. Termina el verano. Con las clases comienzan las fiestas de quince. Una ola de pequeñas tragedias irrumpen en la tranquila vida del lugar. El prematuro despertar de la adultez y la sexualidad convulsiona la vida de un grupo de adolescentes y con ella la de todo el pueblo, que decide mirar para otro lado.

VALENCIÀ

Un monòton poble. Acaba l'estiu. Amb les classes comencen les festes de quinze. Una ona de petites tragèdies irrompen en la tranquil·la vida del lloc. El prematur despertar de l'adultesa i la sexualitat convulsiona la vida d'un grup d'adolescents i amb ella la de tot el poble, que decideix mirar per a un altre costat.

FITXA ARTÍSTICA

En escena: Ignacio Tamagno

Text: Federico Falco

Direcció: Nadir Medina