La cesta está vacía
FANDANGO Reloaded

FANDANGO Reloaded

DANSA > EXPERIMENTAL
Del 18/04/2024 al 21/04/2024

Menors de 35 anys des de 7 euros 

Compartir publicación
Descripción

Dijous 18 d'abril, a les 20:00 hores

Diumenge 21 d'abril, a les 17:00 hores

FANDANGO Reloaded, d'Inka Romaní

Espectacle de dansa - Duració: 60 min

VALENCIÀ

Fandango Reloaled es construïx com una investigació arqueològica en què la dansa és l’activadora d’una experiència ritual comuna. Proposa un procés de recuperació i reescriptura en què imaginen com és esta dansa hui i quines possibilitats hi ha de retornar-la al carrer. Una exploració de les danses populars com a mecanisme de col·lectivitat i comunitat. Una posada en comú de vocabularis com el de la dansa tradicional i les danses urbanes en un exercici de rematerialització de la memòria. 

Inka Romaní va estudiar en el Conservatori de Dansa de València i és llicenciada en Comunicació. Va ampliar la formació a Toulouse (CDCN) i Londres, on va treballar en el Sadler’s Wells Theatre. En 2022 va finalitzar un màster en Producció Artística. És artista resident en Graners de Creació 2023-2025 i en Graner Barcelona. Ha presentat el seu treball en Dansa València, La Casa Encendida, Centre Cívic Barceloneta, Condeduque, Teatre Rialto, Festival 10 Sentidos o La Mutant.

CASTELLÀ

Fandango Reloaled se construye como una investigación arqueológica en la cual la danza es la activadora de una experiencia ritual común. Propone un proceso de recuperación y reescritura en el que imaginan cómo es esta danza hoy y que posibilidades hay de devolverla a la calle. Una exploración de las danzas populares como mecanismo de colectividad y comunidad. Una puesta en común de vocabularios como el de la danza tradicional y las danzas urbanas en un ejercicio de rematerialización de la memoria. 

Creadora formada en el Conservatorio de Danza de Valencia y Licenciada en Comunicación, Inka Romaní amplió su formación en Toulouse (CDCN) y Londres, trabajando en Sadler's Wells Theatre. En 2022 finalizó un Máster en Producción Artística. Es artista residente en Graners de Creació 2023-2025 y en Graner Barcelona. Ha presentado su trabajo en Dansa Valencia, La Casa Encendida, Centre Cívic Barceloneta, Condeduque, Teatro Rialto, Festival 10 Sentidos o La Mutant.


FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Inka Romaní. Coreografia i interpretació: Javier J Hedrosa, Silvia Sahuquillo, Ángel Lara, Álvaro del Río i Manel Ferrándiz. Veu: Victoria Mínguez. Espai sonor: Biano. Interpretació musical: Biano i Enric Alepuz. Dramatúrgia: Ignacio de Antonio. Disseny de vestuari: Teresa Juan. Transmissió de danses tradicionals i populars: Aina Pérez. Mediació: Olga Hernández. Producció i gestió econòmica: Mónica Vázquez. Fotografia i vídeo: Fran Garofalo. Il·luminació: Mingo Albir.

Amb el suport d’Inestable amb la Residència de creació i estrena dins del programa de Graners de Creació 2023-2025, Obrador 2024 - Fira Mediterrània de Manresa, Festival de Llegendes 2024.
 
Amb el suport de Dansa València a través de Graners de Creació. 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS