La cesta está vacía
ESTO IBA A SER...

ESTO IBA A SER...

Dansa > contemporània
Del 05/10/2023 al 08/10/2023

Menors de 35 anys des de 7€

resumen

Dins del festival CIRCUITO BUCLES_PREU WEB: entrada general, 10 euros (+despeses de gestió)/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 8 euros (+despeses de gestió) / menors de 35 anys, 7 euros (+despeses de gestió). PREU TAQUILLA: entrada general, 11 euros/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 9 euros / menors de 35 anys, 8 euros 

Compartir publicación
Descripción

Circuito Bucles 2023

5 i 6 d'octubre, 20 hores / 7 i 8 d'octubre, 19 hores

Esto iba a ser La Oportunidad pero ha terminado siendo mí primera despedida, de Mauricio Pérez Fayos

ESTRENA - 55 minuts

Proposta de dansa desarrollada dins del programa de residències escèniques Graners de Creació 2023-2025

 

VALENCIÀ

Esto iba a ser La Oportunidad pero ha terminado siendo mi primera despedida és un projecte de creació de dansa contemporània que es proposa com la materialització del fracàs a la recerca de sol.lucions possibles en un context que desfavorix l’emancipació de projectes artístics. Es la construcció de la primera -i tal volta l’última- peça de dansa de Mauricio Pérez Fayos.

La premisa inicial del projecte és dur a terme una recerca teórica i pràctica al voltant dels procesos creatius i psicológics pels que transiten les i els creadors emergents a l’hora de començar una proposta creativa. El projecte planteja un espai de desenvolupament artístic per al creador, on en l’escena -un espai completament buit per construir- l’intèrpret vivència estats i reflexions d’una generació que lluita en contra de la inestabilitat del seu propi futur. La creació, està motivada per una realitat que ens atrapa i que necesita una reflexió col.lectiva, i fer-ho desde l’art sembla necessari.

CASTELLÀ

Esto iba a ser La Oportunidad pero ha terminado siendo mí primera despedida es un proyecto de creación de danza contemporánea que se propone como la materialización del fracaso en busca de soluciones posibles en un contexto que desfavorece la emancipación de proyectos artísticos. Se la construcción de la primera -y tal vez la última- pieza de danza de Mauricio Pérez Fayos.

La premisa inicial del proyecto es llevar a cabo una investigación teórica y práctica alrededor de los procesos creativos y psicológicos por los que transitan las y los creadores emergentes en la hora de empezar una propuesta creativa. El proyecto plantea un espacio de desarrollo artístico para el creador, donde en la escena -un espacio completamente vacío por construir- el intérprete vivencia estados y reflexiones de una generación que lucha en contra de la inestabilidad de su propio futuro. La creación, está motivada por una realidad que nos atrapa y que necesita una reflexión colectiva, y hacerlo desde el arte parece necesario.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció artística: Mauricio Pérez Fayos

Direcció tècnica: Mauricio Pérez Fayos

Interpretació: Mauricio Pérez Fayos

Assessoria a l'acompanyament: Paula Serrano, La Basal (Rocío Barriga + Sergio R. Suárez) i Led Silhouette (Jon López + Martxel Rodríguez)

Agraïments: Agnès López i Yoshua Cienfuegos

ESPECTÁCULOS DESTACADOS