La cesta está vacía
EL RASTRE D´AQUELLA NIT

EL RASTRE D´AQUELLA NIT

Teatro > contemporáneo

resumen

Del 11 al 20 de juny, a les 19 hores. COVID: aforament reduït al 75% i distància entre seients (al comprar les teues entrades, es bloquejaran els seients contigus) 

Compartir publicación
Descripción

EL RASTRE D'AQUELLA NIT

Teatro de lo Inestable

espectacle en valencià

Les empremtes d'allò que hem sigut, d'allò que som i del que serem es poden veure des de l'estació espacial internacional i es mantenen a la vista diverses hores, i fins i tot en dies assolellats duren més d'una volta a la Terra. El Rastre d’Aquella Nit dota de paraules als objectes, als paisatges, als mars, als espais i al temps que habitem, permetent-nos escoltar les seues històries, si és que les tenen, i endinsar-nos en els seus pensaments. Indagant per tots aquests racons es poden trobar pistes sobre a on anem, d'on venim, de com perirem, del nostre desig de perdurar, del nostre desig de ser déus, ser més-forts-més-poderosos-més-humans que qualsevol, de ser més durs que les muntanyes, de fer-nos malbé i perdre definitivament el rastre. Aquest moment pot ser la fi del món o el mig del món o l'inici del món. Dues parelles, una del nord i una del sud fan la vista enrere, endavant, sobre sí mateixos. Observen el món al seu al voltant, tot el que han caminat i el que caminaran. En algun moment van ser déus i en un altre van estar per sota de les pedres. En un altre només van ser testimonis del temps, eixe temps que passa sobre el lloc en el qual ara reposen.

CREACIÓ I DIRECCIÓ Jacobo Pallarés DRAMATÚRGIA I VERSIÓ Maribel Bayona, Juan Andrés González i Jacobo Pallarés AJUDANTIA DE DIRECCIÓ Maribel Bayona TEXT ORIGINAL “de quan érem bons” de Jacobo Pallarés INTÈRPRETS Juan Andrés González, Alejandra Mandli, Cristina Granados, Andreas Eilertsen DISSENY I REALITZACIÓ D’ESCENOGRAFIA I OBJECTES Los reyes del mambo DISSENY AUDIOVISUAL Beatriz Herráez ANIMACIÓ María Pulido i Camilo Cogua MÚSICA Juan Andrés González i Andreas Eilertsen EFECTES SONORS Manolo Matoses PRODUCCIÓ I COMUNICACIÓ César Buitrago, Mar Riera, Marta Rubio, Paula Rausell, Gloria Pitarch DISSENY IL·LUMINACIÓ Mireia Parreño TRADUCCIÓ Manolo Matoses i Juan Andrés González

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS