La cesta está vacía
EL FOLLET BLAVET

EL FOLLET BLAVET

Teatro > Infantil
12/12/2021 - Hora: 17:00

Desde: 5 € 8 €

resumen

Diumenge 12 de desembre a les 17h i a les 18:30h. Teatre familiar en valencià.


 

Compartir publicaciónEL FOLLET BLAVET

Estudi Zero Teatre

Espectacle de teatre de 0 a 6 anys

40 minuts

 

SINOPSI

L’espectacle forma part de la trilogia creada per ESTUDI ZERO TEATRE sobre els colors bàsics, que va adreçada al públic de la primera infància. Aprofitant la vessant educativa dels colors del nostre personatge BLAU es presenta davant l’espectador explicant contes i vivències d’arreu del mon que ajudaran no només a assolir clarament conceptes sobre els colors sinó que treballaran valors con la integració, el respecte per la natura, el valor de compartir, el respecte i valor de la diversitat o la participació.

El Kamishabi (una técnica per a contar contes procedent del Japó), l’origami, el pop-up, les titelles, el teatre d’objectes, la música i les cançons serveixen per a acostar el color blau de la mà d’un personatge que viatja a través de l’espai i del temps interpretant tot un seguit de contes i narracions dramatitzades sobre les seves vivències i les del seus avant passats.

 

FITXA TÈCNICA

INTÈRPRETS: Maria Rosselló; VESTUARI: Lourdes Erroz; TITELLES I UTILLATGE: Pepa Ramón i Lourdes Erroz; PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ: Antònia Beltran i Pere Mestre; DRAMATÚRGIA: Pepa Ramón i Maria Rosselló; DIRECCIÓ: Maria Rosselló

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS