La cesta está vacía
FESTIVAL DANSA VALENCIA _ ROSA SANZ

FESTIVAL DANSA VALENCIA _ ROSA SANZ

DANSA > FLAMENCA

resumen

DINS DE LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL DANSA VALÈNCIA _ PREU WEB Entrada general: 10 euros (+ despeses gestió)/ Professionals arts escèniques i estudiants: 8 (+ despeses gestió)/ Menors de 35 anys: 7 euros (+ despeses gestió) PREU TAQUILLA Entrada general: 11 euros/ Professionals arts escèniques i estudiants: 9 euros/ Menors de 35 anys: 8 euros 

Compartir publicación
Descripción

FESTIVAL DANSA VALÈNCIA

19 d'abril a les 17h

Camino del olivarito, de Rosa Sanz (ESTRENA)

Espectacle de dansa flamenca de 50 min

La peça és un viatge personal i íntim. Un desfer l’andar per a trobar el pas precís. Camí com a memòria i petjada. Olivera com a lloc de culte al qual es peregrina per a recollir el fruit d’allò mil·lenari. La bailaora vol ser arrel, retorçar-se en tronc i florir en fruit. Ser fruit per a trencar-se en substància, en bàlsam profund i nutritiu, i tornar a la terra, com la roca sembrada que transmuta en or, perquè a l'olivar es va i es torna, es torna i es torna.

Intèrpret i creadora valenciana, Rosa Sanz va obtindre el Màster Interdisciplinari d'Investigació i Anàlisi del Flamenc (UCA). Cofundadora del Projecte Arredomar, ha presentat propostes com Encuerda-2, Jaole i Fluidos Ruidos. Ha coproduït l'espectacle Cucut, seleccionat pel Projecte Circula! 2022. Forma part de l'espectacle Cossos i altres territoris i de la companyia Marea Danza. Ha dirigit i coreografiat l'espectacle Minimal d'Irene de la Rosa. Cuéntame otra és el seu últim projecte personal.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original, intèrpret i coreografia: Rosa Sanz

Direcció artística: Julia Valencia

Direcció escénica: Jesús Pérez

Disseny d’il·luminació: Diego Rosselló 

Disseny sonor: Samuel Vilu

Vestuari: Elena Gasso

Producció: Proyecto Cuéntame Otra

Creat en residència en Espacio Inestable de València dintre del programa Graners de Creació i amb el suport de Dansa València.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS