La cesta está vacía
CARIBE MIX 23

CARIBE MIX 23

DANSA > CONTEMPORÀNIA

resumen

PREU WEB: entrada general, 10 euros (+despeses de gestió)/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 8 euros (+despeses de gestió) / menors de 35 anys, 7 euros (+despeses de gestió). PREU TAQUILLA: entrada general, 11 euros/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 9 euros / menors de 35 anys, 8 euros 

Compartir publicación
Descripción

Dissabte 20 d'abril a les 17:30 hores

CARIBE MIX '23, de Mar Garcia i Javi Soler

Espectacle de dansa contemporànea - Duració: 45 min

VALENCIÀ

A partir de les nostres metes frustrades de ser superestreles del pop, i amb la intenció de trobar un espai per als estils musicals més característics i canònics de la cultura mainstream a les sales, Caribe Mix ’23 porta a escena la gravació del videoclip de la cançó original “No se va a pegar” (pop-star). Amb esta peça continuem desenvolupant el nostre estil dansa-concert, i ens preguntem: pot una peça escènica representar un format de promoció?
 
Mar Garcia i Javi Soler centren la seua investigació en la relació entre so i moviment. La manera que tenen de veure la creació escènica posa el focus en la composició des de la mirada del públic troba en la partitura el nexe de connexió idoni entre el so i la coreografia. Amb els seus projectes s’han acollit per Dansa València, La Caldera, Graner Barcelona i El Corralito/TNT. Des de 2021 han presentat quatre peces escèniques.

CASTELLÀ

A partir de nuestras metas frustradas de ser Superestrellas del Pop, y con la intención de encontrar un espacio para los estilos musicales más característicos y canónicos de la cultura mainstream en las salas, Caribe Mix '23 lleva a escena la grabación del videoclip de la canción original No Se Va a Pegar (Pop-Star). Mediante esta pieza continuamos desarrollando nuestro estilo danza-concierto, y nos preguntamos: ¿puede una pieza escénica representar un formato de promoción?

Mar Garcia y Javi Soler centran su investigación en la relación entre sonido y movimiento. Su forma de ver la creación escénica pone el foco en la composición desde la mirada del público, encuentra en la partitura el nexo de conexión idóneo entre el sonido y la coreografía. Con sus proyectos han sido acogidos por Dansa València, La Caldera, Graner Barcelona y El Corralito/TNT. Desde 2021 han presentado cuatro piezas escénicas.
 

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia: Mar Garcia i Javi Soler. Intèrprets: María Landaribar, Aurora Vallejo, Pau Gómez, Carlota Malo, Javi Soler i Mar Garcia. Composició i producció del tema “No se va a pegar” (pop-star): naxito jüeves, Javi Soler, Carlos Vera i Mar Garcia. Composició sonora: Javi Soler i Mar Garcia. Disseny d’il·luminació: Guillem Font i Mar Garcia. Disseny gràfic: Víctor Pérez-Pallarés. Vestuari: Hanna Tervonen. Extres: Manuel Encinas i el seu equip. Mentoria: Belén Martí Lluch. Ajudantia mirada externa i dramatúrgia: Amaranta Velarde i Roberto Fratini. Gestió de producció: Inés Lambisto.

Amb el suport de Graner Barcelona, Dansa València, junt amb l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, Nau Ivanow, Espacio Inestable, Ajuntament Barcelona (Beques Crea) i Generalitat de Catalunya. 

La companyia va formar part del Pla d’impuls a la dansa de Dansa València 2023.