La cesta está vacía
CAÍN. loops I did it again

CAÍN. loops I did it again

teatre > performance
Del 14/10/2023 al 15/10/2023

Menors de 35 anys des de 7€

resumen

PREU WEB: entrada general, 10 euros (+despeses de gestió)/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 8 euros (+despeses de gestió) / menors de 35 anys, 7 euros (+despeses de gestió). PREU TAQUILLA: entrada general, 11 euros/ professionals i estudiants d'arts escèniques, 9 euros / menors de 35 anys, 8 euros 

Compartir publicación
Descripción

Dissabte 14 i diumenge 15 d'octubre, a les 19 hores

CAÍN. Loops I did it again!, de cía. Trashèdia AP7 (Catalunya)

Espectacle en català

CAÍN – loops I did it again és una una peça neotrash, protagonitzada pel cos i el moviment d'un sol intèrpret a escena. Una proposta sobre la frustració, la soledat, la creació i el Redbull. A partir del mite, ens preguntem entorn la relació que hi ha entre l’ancestralitat (la tragèdia, el teatre, la repetició) i la contemporaneïtat (la trashèdia, la performance, les rentadores)?

Ajudat per la nuesa i la sang falsa, Caín proposa un diàleg performàtic a la recerca d’una escena que funcioni com a interfície digital: una barreja de Rodrigo García i Tiktok. La peça se’n riu de l’autoficció i denuncia la utilitat sisífica del teatre: aplaudir el dolor dels altres. L’experimentació formal buscar trencar la cinquena paret de l’espectador: el seu front.

Expressem la violència en escena per denunciar l’aburgesament tendre dels escenaris del nostre context cultural. El mal estructura el món, el dolor és el bastó del poder. Per què hauríem d’amagar-la, doncs?

Fitxa Artística

direcció_trashèdia AP-7
escena, moviment i direcció actoral_Quim Palmada Belda
dramatúrgia i text_Eduard Olesti Muñoz
escenografia, disseny lumínic, sonor i cap tècnica_Rita Capella i Margarit
interpretació_Enric Lizano Sanz
producció_trashèdia AP-7
suport_Beca Agita Figueres 2022 i Nau Ivanow

ESPECTÁCULOS DESTACADOS