La cesta está vacía
AMADO, DE CATERVA TEATRE

AMADO, DE CATERVA TEATRE

Teatro > contemporáneo

resumen

PREU WEB Entrada general: 10 euros (+ despeses gestió)/ Professionals arts escèniques i estudiants: 8 (+ despeses gestió)/ Menors de 35 anys: 7 euros (+ despeses gestió) PREU TAQUILLA Entrada general: 11 euros/ Professionals arts escèniques i estudiants: 9 euros/ Menors de 35 anys: 8 euros



 

Compartir publicación




Descripción

4, 5, 11 i 12 de març a les 19h

AMADO, DE CATERVA TEATRE 

ESPECTACLE EN VALENCIÀ

80 MINUTS

AMADO és una història de lluita per la llibertat, de somnis i de malsons. De la decepció dels que van lluitar pels seus ideals i al final del camí es van quedar sols. D'immigrants i apàtrides forçosos. De cartes a casa i llocs als quals tornar.

La història d´Amado Granell és una viatge, una aventura per la primera meitat del segle vint. El periple d'un home de Borriana que va defensar la llibertat. Tinent republicà, exiliat, enrolat en la legió estrangera Francesa i més tard en l'exèrcit de la França lliure on va arribar a liderar “La Nueve” i va alliberar París del nacisme.

Ell i la resta d'espanyols republicans de “La Nueve” somniaven en alliberar, no sols París, sinó Europa sencera del feixisme… però no va poder ser. Amado és una història de lluita per la llibertat, de somnis i de malsons. De la decepció dels qui van lluitar pels seus ideals i al final del camí es van quedar sols. D'immigrants i apàtrides forçosos. De cartes a casa i llocs als quals tornar.

Fitxa artística

Creació i direcció: Jaume Ibáñez i Fernando Soler

Intérprets: Jaume Ibáñez i Fernando Soler

Disseny i construcció espai escènic: Los Reyes del Mambo

Disseny il.luminació: Diego Sánchez

Espai sonor: David Alarcón

Imatge: Clara Broseta i Gabriel Flores

Video i Trailer: Sergio Serrano

Audiovisuals Teaser: Marina Segarra

Fotos: Geno Sales

Producció: Caterva Teatre

Distribució: Fernando Soler

ESPECTÁCULOS DESTACADOS