La cesta está vacía
360 GRAMS

360 GRAMS

Nuevas dramaturgias > TEATRE
Del 22/01/2021 al 24/01/2021

Desde: 9 € 10 €

resumen

Del 22 al 24 de gener. Espectacle dins del Circuit de la Xarxa de Teatres Alternatius. Aforament reduït al 50% i distància entre seients


 

Compartir publicación360 GRAMS és un projecte que naix d'una experiència personal d'Ada Vilaró, molt íntima i fràgil i que, per primera vegada, s'atreveix a compartir. Amb només un pit el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dues es desplega davant teu l'oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips. Una bellesa que és el que és, amb la seua diferència. Una veritat que abraça i estima la vida. La teua mirada compta, és important, suma. I com diu John Berger: «No estic nua tal com soc, sinó que estic nua tal com tu em veus».

Ada Vilaró és directora, performer i una singular artista multidisciplinar. Després d'uns anys treballant en l'espai públic, sovint generant esdeveniments escènics per a donar veu a col·lectius silenciats, amb 360 GRAMS torna a l'espai interior escènic. Destaquen obres com Pas per la Pau (Fira Mediterrània, 2018), UrGentestimar (inauguració Fira Tàrrega, 2017) o Públic Present 24 hores (2015), obres de llarga duració que conviden a la participació del públic.

Fitxa artística

Autoria i interpretació: Ada Vilaró

Creació i direcció: María Stoyanova, Vero Cendoya i Ada Vilaró

Espai Escènic i vídeo: Paula Bosch

Espai Sonor: Carlos Gómez

Disseny de llums: Sylvia Kuchinow

Fotografia: Eva Freixa

Coproducció: Festival TNT i Festival Escena Poblenou

ESPECTÁCULOS DESTACADOS