La cesta está vacía
OUTFIT

OUTFIT

Danza > Contemporánea

resumen

Del 7 al 9 de juny 

Compartir publicación
Descripción

 

Graners de creació 2019/2022

 

 

Espai Inestable i Dansa València

Fitxa artística

Intèrprets: Isabel Abril, Isabela Alfaro, Abel Martí, Sergio Navarro

 

Direcció escénica y coreografía: Jessica Martín

 

Dramatúrgia: Xavier Puchades

 

Disseny il·luminació: Ximo Rojo

 

Música: Isabel Latorre 

 

Vestuari: Isbel Messeguer

 

Ajudant de direcció: Joan Pinillos

 

Foto i vídeo: Gemma Iglesias

 

Disseny cartell: Itxasai Mediavilla

 

Idea original: Setem CV

 

El outfit es la combinación de prendas y accesorios según la temporada y la ocasión social. Hay outfits de verano para salir de fiesta, para bodas, cenas de negocios, de amor, de noche en la playa, para el trabajo, para mi entierro, para… Nuestro deseo voraz por la ropa genera situaciones de miseria en otras partes del mundo. ¿Cómo podemos gestionar esta realidad cuando la hemos descubierto? Cuatro individuos, que se van de fiesta una noche, han de escoger muy bien su outfit, quizás piensan que se juegan la vida en esa elección.

 

L’outfit és la combinació de peces i accessoris segons la temporada i l’ocasió social. Hi ha outifts per a eixir de festa, per a bodes, sopars de negocis i d’amor, de nit a la platja, per al treball, per al meu enterrament, per a… El nostre desig voraç per la roba genera situacions de misèria en altres parts del món. Com podem gestionar aquesta realitat quan l’hem descoberta? Quatre individus, que se’n van de festa una nit, han d’escollir molt bé el seu outfit, potser pensen que es juguen la vida en eixa elecció. 

 

Una proposta escènica socialment compromesa. Una denúncia al  consum compulsiu, l'explotació laboral i l'impacte mediambiental derivat de la indústria tèxtil. Una trucada a la consciència des de l'art a una de les majors conseqüències de la globalització, la moda.

Considerem que l'ús del llenguatge artístic com mig reivindicatiu per a abordar temàtiques sobre abusos i injustícies com a forma de protesta i visibilització de conflictes que concerneixen a la societat, permet sensibilitzar i conscienciar a l'audiència i a la societat que accedeix a ell, i fer-ho des d'un altre lloc, que s'allunya de la insensibilitat dels mitjans de comunicació, i s'acosta a les emocions.