La cesta está vacía
BRINDIS

BRINDIS

Nuevas dramaturgias > TEATRE

resumen

Dissabte 19 i diumenge 20 de setembre, a les 20h. Aforament reduït al 75%


 

Compartir publicaciónBrindis

Pérez&Disla

 

Deixa't portar, no et censures i actua amb total normalitat

 

Açò serveix per a transgredir les normes. Està pensat per a això. Per a fer el que et vinga en gana sense pensar si està bé o malament. Ací es pot. Este el lloc ideal per a això. És més, he de ser així perquè si no no té sentit res del que passe ací. Quan se’ns oblida això estem oblidant a què hem vingut. Si hem de mesurar-nos i guardar certes formes per no saber molt bé quina raó, açò serà una merda. No funcionarà. Ens avorrirem. I voldré anar-me’n. Deixa’t dur, no t’autocensures i actua amb total normalitat. No penses si t’estan jutjant. No estem ací per a això.

Estem per a regalar-nos. I, si pot ser, per a rebre regals en forma del que cadascú crega convenient. Ací tot suma. Si et pega el subidón el millor que pots fer és disfrutar-lo. Potser et provoca una pèrdua de control. Això també es pot. Tot el que et vinga bé, es pot.

Si vols posar-te excèntrica, este és el moment. Qui sap, igual hui passa això que sempre has volgut que passe. Potser. Ho has de tindre en compte com una possibilitat. Els teus impulsos són benvinguts sempre que respectes allò que tu saps que has de respectar. Allò que sempre has volgut que passe, pot passar. Açò és per a nosaltres, per als nostres amics i per a tot aquell a qui puga interessar. Què més podem demanar?

 

 

Fitxa artística

 

Intèrprets Paula Miralles + Toni Agustí + Juli Disla + Mireia Pérez Ajudantia de direcció Santiago Ribelles Producció executiva Pilar Garrigues Fotografia Jordi Pla Gravació vídeo Microfilm 2.0. SL Il.luminació Pablo Fernández Direcció tècnica Yapadú Distribució A+ Soluciones Culturales Dramatúrgia Pérez&Disla Direcció, espai i grafisme Jaume Pérez Roldán En coproducció amb Espai Rambleta (València) 

Agraïments Assad Kassab, Espai Bestreta, Mila Molero, Encarna Sanz, Julio Disla, Carlos Amador, Lisa Gingles.

 

 

Espectacle organitzat per

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS