La cesta está vacía

17 SIMPÀTIQUES MANERES D´ACABAR AMB EL CAPITALISME

Teatro > Comedia

resumen

CIA CASA REAL


 

Compartir publicación// 17 simpàtiques maneres d'acabar amb el capitalisme és una coproducció de Cia Casa Real i Tantarantana Teatre estrenada en el marc d'EL CICLÓ, Cicle de Companyies Independents en Residència del Teatre Tantarantana de Barcelona.//

 

 

SINOPSI

 

Atacs de pànic al transport públic? Plors incontrolats en hores de feina? ¿Sobtat interès per l'alimentació biològica i les teràpies naturals? Trobi la seva pròpia manera simpàtica d'acabar amb el capitalisme! Propostes senzilles, divertides i algunes prou viables com per posar en pràctica durant el proper Congrés del Fons Monetari Internacional.

17 simpàtiques maneres d'acabar amb el capitalisme explica la història de quatre petits actes aïllats de rebel·lió personal que, combinats, podrien comportar la caiguda de les principals multinacionals, entitats financeres i potències polítiques del món. I explica, a més, 17 maneres simpàtiques d'acabar amb el capitalisme.

L'objectiu és, en paraules de les autores de l'espectacle, "explicar una faula completament passada de voltes on quatre accions individuals tinguin conseqüències tan exagerades que no puguem evitar que se'ns escapi el riure i ens exciti la imaginació". La proposta es combina amb la presentació del manual que porta el títol de l'obra, que assegura contenir 17 mètodes senzills i sense risc que, duts a terme, provoquen la fi del sistema.
 

COMPANYIA

 

Cia Casa Real neix l’any 2011 com a punt de trobada entre professionals de les arts escèniques que comparteixen la mateixa manera d’entendre el fet teatral: fer teatre contemporani de creació aprofundint en la feina de les actrius i investigant les possibilitats de la imatge poètica i el llenguatge no quotidià. Treballen per un teatre contemporani de creació que reivindiqui el teatre contemporani de creació, que el defensi com a llenguatge que no només sigui capaç d’interessar l’espectador, sinó també, i molt especialment, de divertir-lo.

 

Aquesta companyia és responsable dels espectacles Interior con Goteras (Plataforma I+D 2013), El Gran Despropòsit -guanyador de la Beca Desperta 2013- (Nau Ivanow 2013/14) i del cicle de lectures dramatitzades i jam sessions teatrals Assajar és de covards, que duu més de 5 temporades consecutives en cartell a la sala Àtic 22 del teatre Tantarantana de Barcelona. A més, Cia Casa Real ha format part des de 2014 d'El Cicló, cicle de companyies independents en residència al Teatre Tantarantana, dins del qual ja ha estrenat Ven a Fraguel Rock, 17 Simpàtiques Maneres d'Acabar amb el Capitalisme -actualment en gira per tota Espanya- i, recentment, Dante 56. Pell i Ciment.

Cia Casa Real treballa també per formar espectadors desperts i crítics entre els més joves. Amb aquest objectiu desenvolupa els projectes Assajar és de Covards-Teen Edition i Infants Terribles, amb què ha signat alguns espectacles de públic familiar.


 

FITXA ARTÍSTICA

 

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ:

RAQUEL LOSCOS i SALVADOR S. SÁNCHEZ

 

INTÈRPRETS:
BLANCA GARCIA-LLADÓ, SARA SANSUAN, ANNA TAMAYO i LAURA VILA KREMER
amb la col·laboració especial d’ORIOL GUINART

 

VEUS:
MONTSE BARCÓN, XAVI BUNDÓ, ÒSCAR DALMAU, ALBA FORÉS, ORIOL GUINART, JORDI GRAUPERA, LÍDIA HEREDIA, SARA LOSCOS, MONTSE LLUSSÀ, MÒNICA ROCA i LOLA SANS

HIMNE:
MODESTO LAI i GRITNEY SPIARS

 

ESCENOGRAFIA I IL·LUMINACIÓ:

ALBERTO MERINO i GERARD OROBITG

 

AUDIOVISUALS:
RAMÓN FRÍAS

 

VESTUARI:
CINTA MORENO

 

FOTOGRAFIA:
JARA DIOTIMA i QUIM GARCÍA TURON

 

VÍDEO:
GERARDO DEL CASTILLO

 

UNA PRODUCCIÓ DE CIA CASA REAL i TANTARANTANA TEATRE

 

AMB LA COL·LABORACIÓ DE ROCÍO MANZANO, PITAGORA BCN, NORMA VILÀ, GERARDO TAMAYO, L'ESPIGA i SOCIUM

 

AMB EL SUPORT DE GENERALITAT DE CATALUNYA-ICEC i AJUNTAMENT DE BARCELONA-ICUB

 

Espectacle en català

 

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS