La cesta está vacía

#OUTFIT

Danza > Contemporánea

resumen

11 D'ABRIL


 

Compartir publicaciónGraners de creació 2019/2022

Espai Inestable i Dansa València

 

El outfit es la combinación de prendas y accesorios según la temporada y la ocasión social. Hay outfits de verano para salir de fiesta, para bodas, cenas de negocios, de amor, de noche en la playa, para el trabajo, para mi entierro, para… Nuestro deseo voraz por la ropa genera situaciones de miseria en otras partes del mundo. ¿Cómo podemos gestionar esta realidad cuando la hemos descubierto? Cuatro individuos, que se van de fiesta una noche, han de escoger muy bien su outfit, quizás piensan que se juegan la vida en esa elección.

 

L’outfit és la combinació de peces i accessoris segons la temporada i l’ocasió social. Hi ha outifts per a eixir de festa, per a bodes, sopars de negocis i d’amor, de nit a la platja, per al treball, per al meu enterrament, per a… El nostre desig voraç per la roba genera situacions de misèria en altres parts del món. Com podem gestionar aquesta realitat quan l’hem descoberta? Quatre individus, que se’n van de festa una nit, han d’escollir molt bé el seu outfit, potser pensen que es juguen la vida en eixa elecció. 

 

Una proposta escènica socialment compromesa. Una denúncia al  consum compulsiu, l'explotació laboral i l'impacte mediambiental derivat de la indústria tèxtil. Una trucada a la consciència des de l'art a una de les majors conseqüències de la globalització, la moda.

Considerem que l'ús del llenguatge artístic com mig reivindicatiu per a abordar temàtiques sobre abusos i injustícies com a forma de protesta i visibilització de conflictes que concerneixen a la societat, permet sensibilitzar i conscienciar a l'audiència i a la societat que accedeix a ell, i fer-ho des d'un altre lloc, que s'allunya de la insensibilitat dels mitjans de comunicació, i s'acosta a les emocions.

 

Fitxa artística

Intèrprets: Isabel Abril, Isabela Alfaro, Abel Martí, Sergio Navarro
 
Direcció escénica y coreografía: Jessica Martín
 
Dramatúrgia: Xavier Puchades
 
Disseny il·luminació: Ximo Rojo
 
Música: Isabel Latorre 
 
Vestuari: Isbel Messeguer
 
Ajudant de direcció: Joan Pinillos
 
Foto i vídeo: Gemma Iglesias
 
Disseny cartell: Itxasai Mediavilla
 
Idea original: Setem CV
 
 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS