La cesta está vacía

 

Espai Inestable és una sala d'arts escèniques que es troba al carrer Aparisi i Guijarro n.º 7, en el casc històric de València, al barri de Ciutat Vella, a pocs minuts de la Plaça de la Verge i de la Reina, així com dels jardins del riu Túria.

 

Entre carrers i places principalment per als vianants i envoltada d'edificis emblem&agra ve;tics com la Catedral, la Fundació Bancaixa, el Centre Arqueològic de l'Almoina, les Torres dels Serrans, o l'edifici de la Nau, arribar fins a la sala suposa un agradable passeig.

 

Ben comunicada amb transport públic (autobús, metro –parada de Col&oacut e;n o Alameda–), i accesible fins a la porta de la sala amb cotxe (zona no restringida als residents), compta també amb bars, restaurants y supermercats (Carrefour Express) en les rodalies.

 

 

 

 

 

LLOGUER DELS ESPAIS I CARACT ERÍSTIQUES

 

Espai Inestable disposa de dos espais principals:< /p>

 

Sala d'exhibició

 

Am b un aforament de 91 seients en grada, la sala compta amb tot l'equipament necessari per a realitzar espectacles d'arts escèniques, projeccions audiovisuals, debats i presentacions.

 

Podeu consultar l'equipament tècnic així com les dimensions de la sala a continuació: 

 

Rider tècnic 2022 Plànol dimensions

 

Compta amb aire acondicionat i calefacci&oac ute;, així com amb un recuperador per a sanejar l'aire i Wifi.

 

Disposa d'un camerí amb aseo i du txa, nevera i posibilitat de microones.

 

El hall del teatre compta amb un espai per a la taquilla, un projecto, altaveu, sofás i seients, nevera de begudes i àrea de banys.

 

L'espai és accesible per a person es amb movilitat reduïda.

 

La sala compta normalment amb una programaci ó escènica els caps de setmana, i la disponibilitat principal és en dies entre setmanaEncara que també està disponible alguns dissabtes i diumengesPodeu consultar disponibilitat i preus escrivint a reservas@espacioinestable.com

 

 

 

 

 

Sala d'assaig

 

Espai de 35 metres cuadrats amb tarima de fusta, espills frontals y laterals y una barra d'exercisi. L'aula està equipada amb aire acondicionat i calefacció, altaveu i WIFI, i compta amb un vestuari amb àrea de bany.

 

Especialment adaptada per a activitats de treball corporal com dansa, yoga o arts escèniques, tant per a classes com assajos.

 

Disponibilitat principalment els caps de setmana i, entre setmana, en horari de matins i divendres per la vespradaPodeu consultar disponibilitat i preus escrivint a reservas@espacioinestable.com