La cesta está vacía
Categorías
Ordenar
Mostrar Por página
Mostrando 1 - 6 de 6 registros
ARTIFICIAL, DE TEATRO DEL TERROR
Del 05/10/2022 al 06/10/2022

Des de: 8 €9 €

Espectacle de teatre contemporani en castellà. L'obra se submergeix en foscos fragments, que sense estar relacionats, s'entrellacen a través de situacions que contenen temes com a immigrants, individualisme digital, intel·ligència artificial, posthumanisme i ecologia profunda. En virtut d'això, Artificial, comença amb una xiqueta xilena que després de fugir d'una dictadura és refugiada per una estranya parella espanyola, posteriorment una dona Afganesa deambula com a ànima en pena davant el sofriment que li significa la pèrdua del seu fill, per a després veure un repartidor de *uber que mostra la individualització narcisista dels carrers d'una ciutat, continuant amb l'exposició d'un diàleg existencialista entre un home i un *bot per mitjà d'un test de *Turing, per a finalitzar amb una parella que ha de decidir si viure o morir davant una guerra primitiva on animals i éssers humans lluiten per la seua supervivència. Aquests i altres relats, conformen alguns dels sinistres escenaris que mostren mons (*im)possibles, qüestionant el nostre entorn a través de situacions distòpiques que viatgen entre el passat i el futur.

A SKIN POEM FOR..., DE LOS ESCULTORES DEL AIRE
Del 07/10/2022 al 08/10/2022

Des de: 8 €9 €

A SKIN POEM FOR A COSY HOUSE és el retrat d'una ruptura i el dolor de conviure amb el record. Passat i present s'entrecreuen per a mostrar-nos el dia a dia d'una parella i el trànsit emocional d'un dol.

YO... EN UN BANCO VERDE, DE UTOPIAN
Del 14/10/2022 al 15/10/2022

Des de: 8 €9 €

Espectacle en castellà. Aquesta obra de narrativa transmèdia, on la història es desenvolupa a través de múltiples mitjans i plataformes de comunicació, respon a la inquietud de reflexionar en cada etapa de la vida per a poder continuar.

COLORS, DE ESTUDI ZERO TEATRE
16/10/2022 - Hora 12:00

Des de: 6 €7 €

Preteníem fer un treball físic i visual per a tots els públics sobre sugeriments de colors, jugant amb elements i materials innovadors.

AMADO, DE CATERVA TEATRE
Del 21/10/2022 al 23/10/2022

Des de: 8 €9 €

Amado és una història de lluita per la llibertat, de somnis i de malsons. De la decepció dels que van lluitar pels seus ideals i al final del camí es van quedar sols. D'immigrants i apàtrides forçosos. De cartes a casa i llocs als quals tornar.

MANUAL DE COMPORTAMIENTO..., DE CAMBALEO TEATRO
Del 27/10/2022 al 28/10/2022

Des de: 8 €9 €

Espectacle de teatre contemporani en castellà. El text és una reflexió que parteix de la premissa que tot el nostre comportament social i individual depén fonamentalment de com cada persona, o grup de persones, gestionen l'assumpte de la incertesa. Aquesta xicoteta reflexió, esguitada de poemes, donava resposta des d'aquest punt de vista a tota mena d'assumptes.