La cesta está vacía

CICLE MIGRATS DANSA

Projecte Inestable organitza junt amb el Centre del Carme Cultura Contemporània aquest cicle de dansa al mes de novembre que en 2020 celebrava la seua 4ª edició.

Migrats Dansa va sorgir donant forma a un cicle que ens permetera veure la “dansa” que s’havia anat i no havia tornat a ballar ací. I sumàrem la possibilitat de veure la que estava naixent i la que ja estava nascuda i no tenia espais, la que s’estava anant.

Per Migrats han passat més de 60 creadores que dividim en 4 blocs: el primer, pre-migrades, com a valencianes que resideixen a València i que poden migrar en breu o estan migrant ja; el segon, valencianes migrades, com a valencianes que se n’anaren per a continuar desenvolupant la seua carrera i que no estan presents en les nostres programacions encara que, afortunadament, algunes comencen a tornar per instal·lar-se ací; el tercer, immigrants, creadores d’altres llocs que s’han assentat a València, en un període llarg o l’estan fent ara; i com a últim bloc, paral·leles o visitants, com a creadores d’altres ciutats, d’altres conservatoris, amb una semblança a les nostres pre-migrades. 

 

Comissaris del cicle: Rocío Pérez, Santi de la Fuente, Tatiana Clavel, Maribel Bayona y Jacobo Pallarés

 

2020

julia zac i ulrico eguizábal · marian del valle · mauricio pérez · marina fueyo i maría jurado · elena sevilla e iván colom · la basal · col·lectiu tal vegada · natalia d'annunzio · sara fondevila · migrodanza · les juntes · elvira madrigal · paula romero i martí guillem · laura basterra · lucía jaén · sergio navarro · sara blasco · dakota comin · unai álvarez · danshe · inka romaní · antes collado · tina forés · javier j hedrosa · julia irango

fotos de veritat.es