La cesta está vacía

 

Proyecto Inestable, que es posiciona en les Arts Escèniques com a projecte de programació de teatre i dansa amb la seua sala Espacio Inestable, com a projecte de creació teatral amb la seua companyia Teatro de lo Inestable i com a projecte d’investigació teatral i d’edició de textos teatrals amb la seua revista Red Escénica, continua desenvolupant el seu esperit de acció social amb la línia de treball adreçada i pensada per als joves.

Inestables por la educación suposa una línia de treball clara i continuada del nostre col·lectiu, el recorregut del qual es prolonga ja durant deu cursos. Des del seu orige els objectius sempre han sigut els mateixos: la creació de nous espectadors, de nous usuaris de la cultura i fer-ho col·laborant en els processos educatius, ja que entenem l'educació com a motor del canvi social i anivellador de desigualtats, i el teatre, de manera àmplia l'art, com un recurs fonamental en aquesta labor.

Deu anys d’una iniciativa que com a col·lectiu ens fa sentir útils, necessaris i sempre joves per compartir amb vosaltres, docents i alumnes, experiències artístiques, formatives i vitals que col·laboren amb el creixement personal i col·lectiu de tots i totes nosaltres.

A més, en eixa tasca continua sent un privilegi per a Proyecto Inestable comptar un curs més amb la col·laboració d'entitats educatives i juvenils referencials: Màster en Teatre Aplicat (UV), AVECTeatre, Federació d’Enseyament CCOOPV, l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i CEFIRE Artisticoexpressiu i Escalante Centre Teatral.

 

PER A DESCARREGAR QUADERN INESTABLES PER L'EDUCACIÓ 2022-2023 PUNXA