La cesta está vacía

Teatro de lo Inestable és un projecte que en 2021 va complir 23 anys com a companyia teatral des del seu origen universitari (Tres Teatre), i que ha produït i estrenat més de 25 espectacles teatrals. Com a creadors escènics, busquem crear espectacles que ens permeten créixer com a actors, directors, escriptors dins d'una tendència inconformista, crítica, poètica, de formes i continguts contemporanis, tenint en compte el temps que vivim i les inquietuds dels què participem en la creació. I amb aquestos espectacles desitgem remoure alguna cosa dins de l'espectador, com pensar un poc més, amar ferament, riure sense compassió o esmolar la seua mirada crítica.

PRODUCCIONS EN GIRA

L'ANIVERSARI (2019)

dossier en valencià

dossier en castellà

Estem de celebració. Ha arribat l’aniversari i tot el món és benvingut a casa. Les parets càlides acullen els convidats, res mal pot passar a casa. Res dolent pot passar a l’aniversari. Som el ramat que es salva, així que bevem i ballem com si no hi hagués un demà. Ballem fins que les sabates ens facen mal, fins que oblidem qui som, quin és el nostre lloc al món. Bevem i ballem i transformem la nostra existència en una mandra festiva. Sigueu benvinguts, passeu. Felicitats.

 

 

INTÈRPRETS Alejandra Mandli, Andrea Torres y Juan Andrés González 

DIRECCIÓ Jacobo Pallarés 

TEXTOS I DRAMATÚRGIA Lucía Sáez, Juan Andrés González i Jacobo Pallarés 

MÚSICA Vicky Trillo i Juan Andrés González 

DISSENY IL·LUMINACIÓ Miguel Pardo (Zas) 

DISSENY AUDIOVISUAL Beatriz Herráiz 

ANIMADORS AV María Pulido, Sara Álvarez i Miquel Vidal 

DISSENY VESTUARI Anabel Ferrer 

OBJECTES Los Reyes del Mambo 

ASSESSORIA MOVIMENT Maribel Bayona 

PRODUCCIÓ Gloria Pitarch, Belén Perelló, Paula Rausell 

COMUNICACIÓ Paula Rausell 

VEU EN OFF Vicent Domingo 

COR DE XIQUETES Andrea, Nayara, Aitana, Maria, Blanca, Diana, Sara, Andrea Agut, Vera, Mar, Wilma, Jorge, Sandra, Mame Fatou

 

 

L'ORQUESTRA DEL SILENCI (2020)

Dossier en valencià

Benvinguts a l’escola de la derrota! D’esta manera rep Vell Professor els seus cinc alumnes. Un escollits, uns privilegiats que han d’aprendre a fracassar per a poder aprovar. A esta escola tots els dies s’escriu el mateix dictat i el Dia de la Música se celebra en silenci. Ací, es vigilen els somnis i es contenen els desitjos. Professor –pregunta una alumna–, de veres podrem arribar a ser invisibles, aprimar els nostres egos i desprendre’ns de la pesada càrrega de ser algú? (Silenci) Professor...? (Silenci) Ací, fa un temps, va haver una escola i una orquestra. Jo no sé on estic ara. Recorde les veus dels alumnes. Recorde que em cuidava un professor. Em deia “filla”. No sé qui soc ara. M’agradaria tornar al meu bosc, però ja no puc. No puc.

L’Orquestra del silenci va nàixer del laboratori d’escriptura Ínsula Dramatària Josep Lluís Sirera I Edició impulsat per IVC. L’Orquestra del silenci va rebre el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians (modalitat teatre) a millor obra de teatre publicada durant el 2018.

 

 

DIRECCIÓ: Xavier Puchades

AJUDANT DE DIRECCIÓ: Maribel Bayona

TEXT: Maribel Bayona

INTÈRPRETS: Àlex Cantó, Amparo Ferrer Báguena, Antonio Lafuente, Ernesto Pastor, Gloria Román, Ángela Verdugo, Maribel Bayona 

ESPAI ESCÈNIC: Los Reyes del Mambo

ESPAI SONOR: David Alarcón

DISSENY DE VESTAURI, PERRUQUERIA I MAQUILLATGE: Josán Carbonell

DISSENY DE IL·LUMINACIÓ: Diego Sánchez

PRODUCCIÓ: Paula Rausell

PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Teatro de lo Inestable

UNA COPRODUCCIÓ DE: Teatro de lo Inestable-La Rambleta