La cesta está vacía
 
Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut convoquen a la participació en la 8a. Trobada de Teatre Jove de qualsevol grup de teatre format per joves (instituts, cases de joventut, associació juvenil,...) i de docents que vulguen assistir com a públic amb els seus alumnes a la representació i a la jornada de convivència en la qual esdevé cadascuna de les quinze jornades que enguany tindrà, tres setmanes, a Alacant, a València i a Castelló.  Després de la tristor que ens va generar la cancel·lació de la 7a edició deu dies abans de començar i amb la feina de tothom preparada, tornem a la càrrega!

 

 


El motiu és permetre la trobada d’alumnes i professors que creen i que munten espectacles als seus centres, que gaudeixen del teatre i es formen mitjançant les arts escèniques en el sentit més ample (dansa, música, plàstica, teatre, expressió corporal), per exhibir les seues creacions; formar-se en tallers amb professionals de les arts escèniques i la pedagogia; i per conèixer i conviure amb altres persones que viuen el teatre en l’educació secundària. Enguany atenent prioritàriament a les mesures sanitàries i acollint-se per tal a la normativa establerta en el moment de celebració. És a dir, proposem celebrar una festa de l’educació artística i la seua força pedagògica, com sempre, i fer-ho assegurant-nos la salut de totes les persones participants.

 

 

Seus:


València, 17 - 21 de maig. Jornada de formació del CEFIRE per determinar.

Castelló, 24 - 28 de maig. Jornada de formació del CEFIRE per determinar. 

Alacant, 24 - 28 de maig. Jornada de formació del CEFIRE per determinar.

 

Duració de l’activitat: 6 hores, activitat gratuïta.

 

Entitats implicades:

Coordinació i assessorament pedagògic Màster en Teatre Aplicat (UV), Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut, Proyectos Teen Theatre, Teatre de Caixó, AVEC Teatre i CEFIRE Artísticoexpressiu.

Organització Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut, Teatre de la Joventut, Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)

Finançament Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Proyecto Inestable i CEFIRE Artísticoexpressiu.

Col·laboracions Federació d'Ensenyament CCOOPV,


La 7a. Trobada de Teatre Jove de 2020 va tindre una inscripció de 64 instituts i hagueren assistit 1.596 joves entre les seus de Castelló, València i Alacant. Sabem que hi ha ganes i il·lusió, per això enguany tenim alternatives per dur a terme l'activitat si finalment no es poguera fer presencial. De moment creuem els dits, fiquem-nos la màscara i que s'alce el teló!

 

Tant si voleu exhibir, com si voleu assistir com a públic, confirma la vostra assistència omplint aquest formulari i rebràs confirmació:

https://forms.gle/FK3UT8DHB8tdwB9M9

 

 

I PER SEGON ANY CONSECUTIU: 

Cap (de setmana) a la Trobada

L'any passat ho vam poder dur a terme abans del confinament i enguany repetim. Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) seguim amb aquesta nova iniciativa, amb el pretext de millorar la qualitat de les creacions que s’exhibeixen a la Trobada de Teatre Jove, però amb el veritable objectiu d’aprofundir en la convivència entre joves apassionats pel teatre, formant-se en arts escèniques amb professionals i compartint processos creatius que mostraran a la 8a. Trobada de Teatre Jove. Tot això durant un cap de setmana (dissabte i diumenge) en un alberg de la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils.

Per tal d’intervindre en eixos processos comptem amb un equip de 10 professionals de les arts escèniques i la pedagogia que oferiran tot el seu coneixement i la seua estima pel teatre i la joventut.

 

 
 
 

 

Així doncs, l’única condició per tal de participar d’aquesta activitat és ser un grup de joves acompanyat per un docent que vaja a exhibir a la 8ª. Trobada de Teatre Jove en qualsevol de les tres seus i inscriure’s a la mateixa, ja que les places són limitades (màxim total de 140 entre joves i docents).

 

La inscripció es realitza a l'hora de fer la inscripció com a exhibidor de la 8a. Trobada de Teatre Jove, al mateix formulari haureu d’exposar-ho.

 

Enguany plantegem dos caps de setmana:

     30 - 31 gener. Alberg Jaume I a Benicàssim (Castelló)

     13 - 14 febrer. Alberg La Marina a Moraira (Alacant)

 

Duració de l'activitat: des de les 10:30 hores de dissabte fins les 16:00 hores de diumenge.

Activitat gratuïta, transport no inclòs.

 

Entitats implicades:

Coordinació i assessorament pedagògic Màster en Teatre Aplicat (UV), Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut, Proyectos Teen Theatre, Teatre de Caixó i AVEC Teatre

Organització Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut, Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)

Finançament Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)