La cesta está vacía

Proyecto Inestable/ Teatre de la Joventut convoquen a la participació en la  7a. Trobada de Teatre Jove de qualsevol grup de teatre format per joves (instituts, cases de joventut, associació juvenil,…) i de docents que vulguen assistir com a públic amb els seus alumnes a la representació i a la jornada de convivència en la qual esdevé cadascuna de les quinze jornades que enguany tindrà: tres setmanes, a Alacant, València i Castelló.

El motiu és permetre la trobada d’alumnes i professors que creen i que munten espectacles als seus centres, que gaudeixen del teatre i es formen mitjançant les arts escèniques en el sentit més ample (dansa, música, plàstica, teatre, expressió corporal), per exhibir les seues performances; formar-se en tallers amb professionals de les arts escèniques i la pedagogia; i per conèixer i conviure amb altres persones que viuen el teatre en l'educació secundària. És a dir, celebrar una festa de l'educació artística i la seua força pedagògica.

 

 

Seus:

 

  • València 23-27 de març. Jornada de formació del CEFIRE 28/03
  • Castelló 30 de març-3 d’abril. Jornada de formació del CEFIRE 07/03
  • Alacant 30 de març-3 d’abril. Jornada de formació del CEFIRE 04/04

 

Duració de l’activitat: 6 hores, activitat gratuïta.

Entitats implicades

  • Coordinació i assessorament pedagògic Màster en Teatre Aplicat (UV), Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut, Proyectos Teen Theatre, Teatre de Caixó, AVEC Teatre i CEFIRE Artísticoexpressiu.
  • Organització Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut, Teatre de la Joventut,  Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)
  • Finançament Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Proyecto Inestable i CEFIRE Artísticoexpressiu.
  • Col·laboracions Federació d'Ensenyament CCOOPV,

 

La 6a. Trobada de Teatre Jove de 2019 ha comptat amb la participació de 57 instituts i han assistit 1.553 joves entre les seus de Castelló, València i Alacant.
 

Assistència com a grup per a exhibir:

Contacte mitjançant correu electrònic:

trobadadeteatrejove@gmail.com

Assistència com a públic:

Ompli aquest formulari i rebràs confirmació

https://docs.google.com/forms/d/1-ZwH_SnfISFeT4blLwFpGKo-8dJ9NYgWczwdP_n5Cbc/prefill

 

NOVETAT  PER ENGUANY

Cap (de setmana) a la Trobada

Com a novetat per a aquest curs, Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) encetem una nova iniciativa amb el pretext de millorar la qualitat de les creacions que s’exhibeixen a la Trobada de Teatre Jove, però amb el veritable objectiu de aprofundir en la convivència entre joves apassionats pel teatre, formant-se en arts escèniques amb professionals i compartint processos creatius que mostraran a la 7a. Trobada de Teatre Jove, tot allò durant  un cap de setmana (dissabte i diumenge)  a algú dels albergs de la Xarxa Valenciana d'Albergs Juvenils (encara per determinar).

Per tal d’ intervindre en eixos procesos comptem amb un equip de 10 professionals de les arts escèniques i la pegagogia que oferiran tot el seu coneixement i la seua estima pel teatre i la joventut.

Així dons, l’única condició per tal de participar d’aquesta activitat és ser un grup de joves acompanyat per un docent que vaja a exhibir a la 7ª. Trobada de Teatre Jove en qualsevol de les tres seus i inscriure a la mateixa, ja que les places són limitades (màx. total de140 entre joves i docents).

La inscripció es realitza alhora de fer la inscripció com a exhibidor de la 7a. Trobada de Teatre Jove, al mateix correu haureu d’exposar-ho.

Enguany plantegem un parell de caps de semana:

25 - 26 gener.  Alberg Jaume I a Benicàssim (Castelló)

8 - 9 febrer. Alberg La Marina a Moraira (Alacant)

Contacte mitjançant aquest formulari:

https://docs.google.com/forms/d/1-ZwH_SnfISFeT4blLwFpGKo-8dJ9NYgWczwdP_n5Cbc/prefill

Duració de l’activitat: des de dissabte 10:30h. fins diumenge 16:00h. , activitat gratuïta, transport no inclòs

Entitats implicades

  • Coordinació i assessorament pedagògic Màster en Teatre Aplicat (UV), Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut, Proyectos Teen Theatre, Teatre de Caixó i AVEC Teatre
  • Organització Proyecto Inestable/Teatre de la Joventut, Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)
  • Finançament Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)